FAQ

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

03

01

Ik ben niet fotogeniek, wat nu?

Lever je de foto’s ook in RAW?

Geen zorgen! Tijdens de shoot doe ik er alles aan om jullie een comfortabel gevoel te geven. Ik zal jullie hier en daar wat aansturen en opdrachten geven zodat jullie precies weten wat jullie moeten doen.

Nee, bij mij krijg je echt een eindproduct. Ik probeer er naar te streven om altijd hoge kwaliteit te leveren en hieronder valt het zorgvuldig uitzoeken & nabewerken van de foto's

Hoe worden de foto’s geleverd?

04

Wanneer moet ik jou boeken?

02

Binnen 3 weken na de shoot stuur ik de bewerkte foto’s via een online galerij. Hieruit mag je een persoonlijke selectie maken. Bij het boeken van een bruiloft krijg je na 8 weken een persoonlijke online galerij met alle foto’s zorgvuldig nabewerkt.

Zorg dat je me optijd boekt, zo kan ik jullie verzekeren van een plekje in mijn agenda. Hoe later je boekt, hoe groter de kans dat ik nee moet zeggen. Dat zou jammer zijn! Voor bruiloften is dit minimaal 9 maanden van tevoren en voor shoots 3 maanden.

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact met me op!

Klik op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen & wie weet zie ik je dan wel in jouw trouwkleding of in een mooie jurk op de heide!

Contact