Wedding

Informatie & investment

Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories Lets make memories

Laten we feesten!

Since 2018

Yes, jullie zijn verloofd!

Since 2018

Scroll naar beneden voor meer informatie & als je enthousiast wordt van mijn foto’s.

Tijd om jullie verhaal vast te leggen. Die liefdevolle blik, een nieuw avontuur, dansend de nacht in.

Since 2018

Tijdens een trouwdag reizen mijn ogen langs alle kleine details, aanrakingen en lichtstralen die mooi op jouw huid vallen. Mijn creativiteit baant een weg naar de mooiste foto’s van jullie trouwdag & jullie liefde. Precies zoals jullie zijn.

Trouwfotograaf

Voor de avontuurlijke, wild & free koppels die houden van pure beelden en ware emotie.

With love, Alisha

Ik ben niet zomaar een trouwfotograaf die wat plaatjes op jouw bruiloft schiet. Ik ben een emotive, storytelling fotograaf met een wild & free touch. Dat is hoe ik jouw liefdes feestje vastleg. Net even wat anders dan je bij anderen ziet. Een creatieve hand aan de camera die iedere foto omtovert tot kunstwerkjes.

Ik ben er om het diepe gevoel van jullie dag vast te leggen. Echte connectie momenten. De traan die over de wang van je moeder rolt, de zachte hand van je beste vriendin op jouw schouder, maar ook het licht dat over jullie heen danst tijdens zonsondergang.

Zodra licht begint te dansen, pak ik dat met beide handen vast en dans ik des te harder mee. Dansen met het licht, jullie liefde & mijn camera. En als die drie samen komen, kan er niks anders dan kunst onstaan.

Zoek jij een trouwfotograaf die meer is dan gewoon een “plaatjes schieter”? Maar ook een storyteller, vriendin, gangmaker, kunstenaar. Dan ben ik er van overtuigd dat wij de juiste klik hebben.

Welkom lieverds

Ik ben Alisha

Jumping of excitement when I get to tell your story including all the raw emotions, loving wildness & free spirits

Wild, free, loving and adventurous Wild, free, loving and adventurous Wild, free, loving and adventurous Wild, free, loving and adventurous Wild, free, loving and adventurous Wild, free, loving and adventurous Wild, free, loving and adventurous

INvestering

Je boekt mij als fotograaf voor een starttarief van €1695 voor 6 aaneengesloten uren fotografie. Mij langer boeken is uiteraard mogelijk!

wil je meer informatie ontvangen? Klik dan op onderstaande knop om de brochure aan te vragen.

Pakket I

INclusief

Kennismakingsgesprek

6 uur fotografie

Minimaal 225 foto’s

Online galerij

mini verassing album

reiskosten binnen 25km van Valkenswaard

Een super enthousiaste fotografe die bereikbaar is voor al jullie vragen!

Vraag een brochure aan

>

22 22

Destination wedding

Getting married across borders?

Fantastisch! Ik ga heel graag met jullie mee op reis om jullie liefde tussen mooie gebergtes vast te leggen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Vraag brochure aan

Get In Touch

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.