MENU

ABOUT ME

Get to know me

ABOUT ME

Met mijn blote voeten ren ik door het warme zand. Zijn in het moment. De heerlijke frisse lucht inademen, de wind door mijn haren en het geluid van de zingende vogeltjes. Overal waar ik kijk zie ik schoonheid, detail, liefde.  Wat vind ik het belangrijk dat dit soort momenten voor eeuwig bestaan. Ik ben perfectionistisch, gevoelig en heb oog voor detail. Met deze ingrediënten vorm ik het recept van mijn passies; Reizen, liefhebben & fotograferen

Ik ben altijd op zoek naar ware connectie. Praten met de ziel in plaats van de mond. Ik zoek jouw persoonlijkheid, jouw passies en dromen om zo samen tot een resultaat te komen dat laat zien wie jij echt bent. Geïnspireerd door de natuur, mensen en het leven, laat ik mezelf meegaan in de schoonheid die het moment creëert.

Ik woon samen met de liefde van mijn leven in Brabant en kan geen moment voorbij laten gaan zonder dat mijn reislust me roept. Ik reis graag de wereld over om mijn passie te combineren met mijn passie. Graag hoor ik jullie verhaal aan onder het genot van een ijskoude ice tea green in een vintage ingericht cafeetje of op een boerderij tussen de dieren en de natuur. Maar laat het vooral een plek zijn waar iedereen zichzelf kan zijn.

CLOSE